Sunday, April 20, 2014

Mici

Az idén a húsvét nálunk nem nyulakról hanem macskákról szól. Masszív könyörgésre megadtam magam és Lili hazahozhatta az egyik kismacskát a három közül amiket valaki rájuk sózott a zsámbéki piacon amikor a barátnőivel vásárolni voltak. A telefonban azt mondta, hogy cirmos, de nem, ez a cica sokkal gyönyörűbb. Egészen különleges barnás színe van a hátán végig sötétebb csíkkal, a lábai és a farka csíkos a hasa meg pöttyös. Hatalmas gondot vettünk a nyakunkba, de olyan nagyon nem bánom. Ha átvészeljük az összeszoktatást, akkor tulajdonképpen ugyan úgy két macskánk lesz mint az elején amikor Kávé még itthon volt. Elolvastam egy csomó mindent az összeszoktatásról, remélem nem lesz gond, sem a Puszi sem a Csipet nem volt alapból ellenséges. Mind a kettőnek odatartottuk egész közel, megszaglászták és egyik sem morgott vagy vicsorgott, de azért biztos, hogy féltékenyek. Egyelőre nem engedjük össze őket felügyelet nélkül.








5 comments:

aranyos fodorka said...

Gyönyörű és aranyos, biztos sok örömötök lesz vele. A kutya pedig meg fogja szokni. Arra kell csak figyelni, hogy cicadajkálás közben a kutyának is jusson egy két simogatás, jó szó.

aranyos fodorka said...

Kitöröltem a listából és újra bevittem - és most látszik.... Nem tudom mi lehetett az ok, hogy nem frissült....

baloma said...

Nagyon cuki. Én se tudtam volna ellenállni neki. Majd megszokják egymást.

Holdgyöngy said...

Irigyellek a cicuskáért. Szerintem van benne valami fajtiszta beütés, s lehet, hogy félrelépett az anyuka, azért ilyen különleges a bundája. A Kávétok elment tőletek? Fiú volt? Az én két Mózsim máig visszasírom,másfél évig neveltem őket, s egyszerre tűntek el(szerintem felkapták őket).

bk said...

Nem, a Kávé is lány és igen elment, átköltözött egy másik házhoz itt az utcában, nem messze tőlünk. Szoktuk látni, meg is lehet simogatni, a nevére is hallgat, néha-néha haza is jön, de nem marad itt. Szerintünk a Puszival volt valami konfliktusa, mert akkor még kutya sem volt, most meg már gondolom a kutya is közrejátszik, hogy nem marad.