Friday, September 18, 2015

Esküvő is volt közben

Amikor  balti túráról megjöttünk belevetettük magunkat az unokahúgom esküvőjének az előkészületeibe. A húgommal kettőnknek összesen 6 lánya van,  ez volt az első esküvő, de nem apróztuk el, rögtön egy 150 fős lagzival kezdtük, úgy, hogy mindent mi csináltunk. Életemben nem dolgoztam annyit mint ezen a három napon, de megérte mert állítólag mindenki jól érezte magát.
Azért remélem a többieknek nem ez lesz az etalon.

elkezdtük díszíteni a termet, a girlandok meg a borostyán már fönt vannak, középen a főszereplő papírtekercs
a girlandok is a papírból és az asztalokra is az kerül

a hatalmas tükröt is a papírral takartuk be 

és képeket ragasztottunk rá az életükből

a főasztal mögötti ablakot is befedtük, régi családi esküvői képekkel díszítettük

töménytelen bérelt edény

terítünk

a menyasszony elájul a látványtól

hogy mit hoztunk ki a lepukkant művelődési ház nagyterméből

rózsa, rezgő és rozmaring

kész 


amennyi csomót köt a szalagra, annyi gyerekük lesz, 6-ot kötött

bontás, takarítás, de legalább van süti

2 comments:

aranyos fodorka said...

Ajánlanám, menj el esküvő-szervezőnek. Valami fantasztikus, hogy mit hoztatok ki abból a teremből. Remélem, a vendégsereg is teljesen el volt ájulva...mert másképp erre nem is nagyon lehetne reagálni. És vajon miért volt "eltakarva" a tükör ? Ez számomra nem derült ki..(Csak azért, hogy ne "zavarjon" ?? Vagy volt valami más oka ?)

bk said...

Igen csak azért takartuk le, hogy ne zavarjon. Ez a művelődési ház mellesleg a Liliék iskolája mellett van, ott szokták tartani az ünnepségeket. Az elején nem takartuk le, de aztán rájöttünk hogy nagyon nem jó úgy, mindenki saját magát bámulja benne, a gyerekek meg ott hülyéskednek előtte, azóta az ünnepségeken is le van takarva. Így én már tudtam előre, hogy a tükörre kell valami megoldás, azért vettem ezt a papírt, ami nagyon bejött. Azóta már egy másik esküvőn is csináltak belőle dekorációt és még mindig van kb 300m. Életem végéig meg van oldva a csomagolás.