Thursday, May 8, 2014

Nem hagylak békén!

Nehogy már te csak úgy aludjál amikor én játszani akarok!














5 comments:

Holdgyöngy said...

és hogy áll Puszival, ő a másik cica, ugye?

bk said...

Néha kergetik egymást játékból, egyszerre egy tányárból esznek, egymás mellett alszanak, de azért nem összebújva..elvannak, de ha ugyan ezt csinálná a Puszival ő elhajtaná a fenébe. Őt ha idegesíti, akkor ráfúj és elzavarja. Ő keresett magának egy csöndes búvóhelyet a lakásban mióta megvan a kicsi, hogy nyugta legyen, viszont amikor nem ott lustálkodik akkor sokkal aktívabb mint régebben volt. Folyton figyeli a kicsit és futkos utána.

bk said...

Azt hiszem nagyon nagy szerencsénk van, sokkal több gondom lenne, ha ellenségeskednének az állataink.

Holdgyöngy said...

Tényleg szerencséd van. Én kb. 6 hét múlva hozom el a macskáimat, nálam a gyerekeim cirkuszolnak miattuk, akik távol élnek, évente 3-6 napot ha itt töltenek, s fóbiások. Macskafóbiások. Nem értik nekem mit jelentenek, s azt sem, hogy minden macska egyéniség, másként szoktatható.

aranyos fodorka said...

Tündériek !! Mintha csak Lilit és a pici Bercit látnám. Nálunk nem volt probléma amikor a felnőtt kutyához babacicák jöttek - holott az utcán Lili nagy élvezettel hajkurászta a szomszéd (felnőtt) macskáit. Én azt hiszem a kicsi állatokat nem bántják a nagyok - ha csak megenni nem akarják. Miért is ? Állatok, nem emberek...